בנטותקציר:
מה דעתכם להפוך את הספגטי שלכם לצ'ובקה? או את האורז שלכם לפיקאצ'ו? או את הביצה להלו קיטי? את שניצל הטופו לרילקומה? בקופסת האובנטו היפנית – מותר ואפשר – והגבול היחיד הוא גבול דמיונכם. הרצאה מרתקת על "משחוק" האוכל בקופסת הבנטו היפנית , כולל הדגמות מקוריות של הכנת דמויות ממנגות וקומיקס – עכשויים וקלאסיים.

 

על המרצה:
ניבה קרן אור: מנחה להכנת קופסאות אובנטו יפניות בקלות ומחברת ספר האובנטו הישראלי "בתוך הקופסה"

שעות האירוע(1)

  • אשכול 3

    15.00 - 16.00

    ניבה קרן אור